1 Ağustos 2013 Perşembe

Arabaşı Çorbası ve Hamuru



1 küçük tavuk göğüs eti (ben tavuksuz pişirdim)
5-6 su bardağı su (çorba koyu olursa artırabilirsiniz)
2 yemek kaşığı mısır unu
2 yemek kaşığı tereyağı
2 yemek kaşığı salça
1 tatlı kaşığı acı toz biber
Tuz
Arzuya göre karabiber
1 su bardağı mısır unu
Yarım su bardağı un
4 su bardağı su
Tuz
Hamuru için, tüm malzemeler karıştırılır ve ocağa alınır. Orta hararetli ateşte sürekli karıştırarak... tarifin devamını Arabaşı Çorbası ve Hamuru başlıklı yazımızda bulabilirsiniz.

arabaşı çorbası , arabaşı çorbası ve hamuru , arabaşı hamuru

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder